HVEM ER JEG?

PSYKOLOG CHARLOTTE DIAMANT

CHARLOTTE DIAMANT

Jeg hedder Charlotte Diamant, er autoriseret psykolog og har arbejdet med børn og familier siden 1998 – som terapeut, ekstern lektor, foredragsholder, talskvinde, gruppeleder, supervisor og konsulent. For de nysgerrige er der lidt flere uddybende beskrivelser på LinkedIn her.

Forældres indflydelse på barnet er enorm og deres forældrestil er en vigtig faktor i forbindelse med barnets robusthed eller sårbarhed. Jo yngre barnet er, des mere påvirkeligt er det.

Mit fokus er at hjælpe børn og unge til bedre trivsel i hverdagen. Der er alt for mange, der går rundt med dårlig mental sundhed og det kan afhjælpes både gennem terapi med barnet/den unge selv og/eller ved at rådgive forældre.

Undersøgelser viser, at en ud af fem blandt 11-15-årige har tre eller flere tegn på daglig dårlig mental sundhed og er kede af det, nervøse, har svært ved at falde i søvn, føler sig uden for eller er pressede af skolearbejdet.

Det er en langt bedre investering i mental sundhed at forebygge end at behandle og det er så vigtigt at opspore, når børn har det skidt. Det kan fx ses, når de trækker sig fra fællesskabet, er mere indelukkede eller triste end normalt eller helt modsat, når de er udadreagerende. Ser det sådan ud, er det tid til at gøre noget.

Derfor tilbyder jeg rådgivning for forældre.

Læs lidt mere på VORES BØRN:

om 2-åriges udvikling og forældres udfordringer

om 3-åriges udvikling og forældres udfordringer

eller her:

Søndagsavisen.dk: Klar konflikterne i børnefamilien

Søndagsavisen.dk: Børnepsykologen sådan skader for meget skældud dit barn

Praksis udefra

PRAKSIS

Ring eller skriv for at lave en aftale eller for mere viden på mobil 25114289 eller charlottedhp@hotmail.com.

Jeg har ikke ydernummer, så det er ikke muligt at anvende henvisning fra egen læge. Sundhedsforsikring og medlemskab af 'danmark' kan anvendes.

Jeg har boet og arbejdet i England i 10 år og tilbyder derfor også rådgivning, terapi og undervisning på engelsk.